Tarieven 2023

Weekend: € 395,- per persoon. Deze prijs is inclusief 2 overnachtingen in 1 pers. kamer met eigen sanitair, linnengoed, vegetarische maaltijden, koffie/thee/versnaperingen gedurende de gehele dag, deelname programma, rondleiding door het klooster, materialen/begeleiding, toeristenbelasting.

Midweek: € 695,- per persoon. Deze prijs is inclusief 4 overnachtingen in 1 pers. kamer met eigen sanitair, linnengoed, vegetarische maaltijden, koffie/thee/versnaperingen gedurende de gehele dag, deelname aan programma, rondleiding door het klooster, materialen/begeleiding, toeristenbelasting.

Betalingsvoorwaarden

De aanmelding voor een Stilteweekend is definitief na overmaking van € 75,–. op rek.nr: NL17INGB0009132458 t.n.v. Stadse Stilte onder vermelding van “Stilteweekend datum..”. Drie maanden voor de start van het weekend dient het tweede deel van € 160,- (dit is de aanbetaling voor de Abdijhoeve) te worden overgemaakt. Het resterende bedrag van € 160,- dient uiterlijk twee weken voor de start van het weekend te zijn overgemaakt.

De aanmelding voor de Stilte Midweek is definitief na overmaking van € 150,- op rek.nr: NL17INGB0009132458 t.n.v. Stadse Stilte onder vermelding van “Stilte Midweek”. Drie maanden voor de start van de Midweek dient het tweede deel van € 272,50 (dit is de aanbetaling voor de Abdijhoeve) te worden overgemaakt. Het resterende bedrag van € 272,50 dient uiterlijk twee weken voor de start van de Midweek te zijn overgemaakt.

Let op: Bij annulering in de periode vanaf 3 maanden voor het Stilteweekend/Midweek tot 14 dagen voor aanvang is 50% van de kosten van deelname verschuldigd. Daarna is het totale bedrag; 100% van de kosten van deelname verschuldigd. Dit bedrag komt alleen te vervallen indien er een wachtlijst is, en iemand van de wachtlijst de vrijgekomen plaats kan overnemen. We adviseren u daarom ook zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wanneer?


2023

9 – 11 juni
13 – 15 oktober

Locatie

 

Abdijhoeve Betlehem
Willibrords Abdij

Abdijlaan 1
7004 JL Doetinchem

Wie?

Joyce Hoogeveen

Even niks moeten, niet hoeven zorgen, tijd voor jezelf, offline, resetten en bezinnen…